Pääkallo.fi

Miesten liigan finaalisarja Oilers-Classic

Viestejä
1,307
Nyt kun ton sanoit, niin totta, miksei. Kuulostaa fiksulta idealta. Onnistuuko käytännössä? Haha, tuskin... siinä olisi kunnon salibandyareena valmiina. Kaikki treenaa sinne ja vielä jonkinlainen rata ulkokehälle.
Salibandyliitolla/ koko lajilla ei ole (poliittisia) lihaksia vaikuttaa isojen kaupunkien päätöksiin toisin kuten kiekolla, futiksella ja vaikkapa koriksella.
 
Viestejä
300
Tätä olen itsekkin miettinyt. Voi olla että halutaan kolmoskenttään pallolinen pelaaja avaamaan peliä ja tuomaan varmuutta, sillä Järvinen on kaukana siitä.
Tämä se syy varmaan on. Toi kolmonen pyörisi pelkästään omissa jos Iiskolan tilalla olisi vaikka Nykänen
 
Viestejä
8,084
Siellä on Classic aivan sekaisin samantien. Ei edes tiedetä kumpi on kotijoukkue.
 
Viestejä
8,084
Outoa että tuomareilla on musta-valkoinen asustus, kun Öljy pelaa valkoisissa. Onko vihreä ja punainen paita pyykissä?
Classicilla on tumma, niin sama "väri" ei voi olla. Mutta kai Oilers kotijoukkueena saa ensin valita värinsä?
 
Viestejä
8,084
Ehkä loppukauden mielenkiintoisin asia on nähdä, kuinka suuren paskamyrskyn Kainulaisen rangaistus täällä nostaa. Veikkaan 27 viestiä.
 
Viestejä
493
Tällä linjalla olisi pitänyt tulla myös,Classicille jäähy sormille lyönnistä. Nyt päättää tuomarit pelin tuloksen. Voi voi
 
Viestejä
74
Tuomarit ottaa nyt isoa roolia.. Toisessa erässä Iiskolalla tyhjä maali ja törkeä mailaanpainaminen —> ei rankkaria ja toisessä päässä tasoitus 3-3…

Nyt sitten täysin oksettava filmaus Salolta mihin tuomarit vielä menivät!

Oksettavaa Salo🤮🤮🤮
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös