Pääkallo.fi

Siirtohuhut 2024-25

Viestejä
18
Veikkolan lopettaminen on kyllä harmi. Oilersilla paketti pysyy kuitenkin hyvin kasassa kun S.Lindfors ja Talvitie vahvistivat eilen enemmän tai vähemmän jatkavansa uriansa ja oletettavasti jatkavat niitä Espoossa. Veikkolan ja Kainulaisen tilalle saavat Jyväskylästä ihan pätevät korvaajat.

Palvailan jatko Oilersissa oli tosiaan julkaistu ennen playoffien alkua, mutta sopimus ilmeisesti purettu. Iiskolan veljeksillä oli jossain kohtaa ulkomaanviritystä niin, että olisivat päässeet samaan jengiin, mutta siviilikuviot eivät antaneet Tuomakselle mahdollisuutta siirtyä. En sitten tiedä, jatkaako myös Heikki Oilersissa. Sopimus on voimassa, mutta siinä voi jokin ulkomaanoptio tietenkin olla.
28 vuotta ja lopettaa uran. 😅
 
Viestejä
825
Niin, no ei kai tässä kovin montaa varmaa yli 30v lopettajaa ole eli vaikutus keski-ikiin on hyvin pieni. Etenkin kun jäljelle jäävät toki täyttävät tänäkin vuonna vuosia, mutta joo.

P22 on kyllä hassu, keskimääräsellä lopettamiällä ei kauaa ehdi olla ei-junnu.
 
Viestejä
706
Jos on luottamuksellista, niin ehkä olisi kannattanut jättää tämäkin tekemättä?

Olen tiennyt asian jo viikkoja enkä ole twitterissä joten en tiennyt että tieto on jo julkista. Ajattelin Arton heitosta että Artokin oli hevosmiehiltä kuullut. Mutta hei, pääasia että pääsit näsäviisastelemaan. Nyt on vappu pelastettu.
 
Viestejä
1,638
P22 on kyllä hassu, keskimääräsellä lopettamiällä ei kauaa ehdi olla ei-junnu.
Ja tuosta taulukosta kun laskee, niin 42% Liigapelaajista sai viime kaudella vielä pelata P22-sarjaa :)

Eli P19 jälkeen voisi pelaajat lähteä jo miesten peleihin. Jos ei riitä Liigaan, niin sitten Divariin, Suomisarjaan tai Kakkoseen jnejne.

Aika hyvin keski-ikätaulukko vastaa lopullisia sijoituksia. Mitä kokeneempi joukkue, sitä parempaa suorittamisesta, siis keskimäärin.
Ja Oilersilla oli oikeastaan aika optimaalinen ikärakenne ihan mihin tahansa pallopeliin. Ja Classicilla ja Nokialla yksi "nelikymppinen" nostaa vielä tuota keski-ikää.
 

joelsiltanen

Ylläpidon jäsen
Viestejä
5,771
Viestejä
1,638
Jonkin verran tuota taulukkoa vääristää tämä kummajainen:
"Keski-ikä on suhteutettu pelattujen otteluiden määrään"
Tällä kummajaisella nimenomaan yritetään nimenomaan poistaa Liigatunnelmaa haistelemassa käyneiden junnujen aiheuttamaa vääristymää.

Esim. Nokialla Henri Johansson 38v 32 peliä ja Dani Jaaranen 17v 1 peli.

Olisko sitten parempi, että näiden pelaajien keski-ikä olisi jotain 27v?
 
Viestejä
825
En ota kantaa onko hyvä vai huono juttu, riippuu mitä haetaan, mutta ainakin vaikeuttaa vertailua muihin lajeihin. Ehkä vähän hassua kikkailua, kyllähän sen muutenkin näkee ketkä siellä pelaa (isoja minuutteja) ja tosiaan vertailu menee vaikeaksi.
 
Viestejä
825
Ei näköjään muokkaaminen nyt tuoreeltaankaan onnistu. Mutta se vielä, että tuskin muualla F-liigasta puhuttaessa noin tehdään ja tuollakin se on pienenä alaviitteenä.
 
Viestejä
740
Missä Joona Karjula on julkaistu?
Ainakin TPS:n nettisivuilla. Varmaan somestakin löytyy. Jos tarkoitat, että missä ensimmäisenä, en osaa vastata.

 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös