Pääkallo.fi

Siirtohuhut 2024-25

Viestejä
595
Sen verran totean, että armeijassa olevaa kaveria on vaikea tällä hetkellä roudata mihinkään julkaistavaksi kun Hyvärisestä puhutaan. Ja toistaiseksi muutkaan eivät asu vielä hollilla, niin että tuosta vaan saataisiin kuvattavaksi yhtä julkaisua varten. Kolmanneksi, niin kauan kun ei ole päivätyökseen/puoliksi ammatikseen tekevää kaveria tekemässä ja suunnittelemassa ja järjestämässä, on vaikea raivata ruuhkavuosina tilaa mahdottomia mihinkään isoihin julkaisusessareihin, niin minun kuin pääsääntöisesti sisällöntuotannosta vastaavan kaverinkaan kalenteriin. Kykyä, osaamista ja haluakin olisi ainakin meillä kyllä, mutta resurssit painavat ikävästi vastaan.
Tässä ihan niinku yleisellä tasolla ja kaikkia seuroja koskien tämä kommentti. Näätien tiedotuslinja on aina ollut simppeli ja riisuttu. Eli ihan linjanmukainenhan tämä nyt käytetty tapa on. Toki kaikki tekee näitä juttuja resurssiensa puitteissa. Muutamia tapauksia menneiltä vuosilta salibandystäkin löytyy kun näitä sarjan tähtipelaajien siirtoja on uutisoitu melko näyttävästikin.
 
Viestejä
516
Amos Jäppinen Ervi -> Floorball Thurgau🇨🇭

Ervin sivuilla Jäppisellä 1+1 diili, mutta nyt ilmeisesti purettu?

 
Viestejä
595
Amos Jäppinen Ervi -> Floorball Thurgau🇨🇭

Ervin sivuilla Jäppisellä 1+1 diili, mutta nyt ilmeisesti purettu?


Nuorilla pelaajilla on sopimuksessa yleensä ulkomaanoptio, joka mahdollistaa siirron ulkomaille vaikka sopimuskautta Suomessa olisikin vielä jäljellä.
 
Viestejä
64
Eli Oilersin pakistosta Veikkola lopettaa, Talvitie, Iiskola, Lindfors homma auki, Palvaila lähti Lahteen. Suomela, Järvinen, Nykänen ja Jokela ainoat varmat jatkajat?

Siinä olisi Aaro Kuuselallekin ruutua auki jos muuten tilanne sallii.
Huhun mukaan opinnot vie Kuuselan toiselle puolella maailmaa ensi kaudeksi.
 
Viestejä
288
Tämä on just tyyppiesimerkki siitä, kun seuroilla ei ole halua tai kykyä ja osaamista kaupallistaa ja hakea näkyvyyttä näillä lajin isoimmilla uutisilla, joita kilpailukauden ulkopuolella tapahtuu. Hyvin ennakkomainostettu sopimusjulkaisu, joka tapahtuu esim. Live-streamina siten, että seuran ja pelaajan henkilökohtaiset yhteistyökumppanit ovat siinä näkyvästi esillä toisi aivan erilaisen näkyvyyden ja antaisi signaalin siitä että nyt seura ampuu oikeasti kovilla panoksilla.
Mua mietityttää ja ehkä vähän jopa ärsyttää yleisesti näissä sopimusjulkistuksissa (siis yleisesti, ei pelkästään näissä KrP:n tuoreissa) se että pelaaja on sopimusjulkistuskuvissa lähes aina vanhan joukkueen pelipaita päällä. Miksi? Ei luulisi olevan mahdoton tehtävä edes säbässä (vaikka näitä tehdäänkin oto-pohjalta) saada pelaajasta tuore kuva jossa on uuden seuran paita päällä. Ei kenenkään tarvitse lähteä esim. Nokialta Ouluun pelkän valokuvan takia eikä pelaajan tarvitse välttämättä lähteä paikan päälle tekemään jotain isoa spektaakkelimaista sopimusjulkaisua, ellei ole resursseja järjestää, mutta kai sitä nyt voisi sen verran nähdä vaivaa että pelaajasta on kuva oman seuran väreissä. Ei sen edes tarvi olla pelipaita jos se on jostain syystä liian vaikea saada, mutta kaikilla luulisi olevan edes joku logollinen paita. Tässäkin tapauksessa jos Hyvärinen ei vielä ole Pirkanmaalla eikä jostain syystä ehdi/pysty/jaksa/rahat tai resurssit ei riitä saada äijää Nokialle ni varmaan Hyväriselle olisi voinut lähettää yhden paidan Ouluun (tai missä nyt sitten onkaan) ja pyytää häntä menemään vaikka paikalliseen valokuvausliikkeeseen että räpsivät siellä kuvan tai kaksi. Sama Kinnunen ja Karvonen ja muut mahdolliset uudet pelaajat.
Olen melko varma että tälläkin foorumilla jotkut pitää tätä "turhana narinana" ja "ei se nyt ole niin tarkkaa" jne, mutta nämä on juurikin niitä pieniä asioita jotka mielestäni pitäisi tehdä kunnolla jos kerran tehdään. Näitä samantyylisiä pieniä juttuja on muutenkin vähän siellä ja täällä salibandyssa ja ne omalta osaltaan nakertaa lajin/seuran brändiä ja uskottavuutta isossa kuvassa vaikka ne olisi helppo korjata.
Posi kuitenkin sille että ylipäätään tiedotetaan.
 
Viestejä
385
Nyt ei taidakaan olla täyttä varmuutta KrP:n huomenna julkaistavasta hankinnasta. Mutta jos kyseessä on Olli Wikstedt niin on kyllä pätevä hankinta ja korvaisi hyvin Mattilan puolustuksessa.
 
Viestejä
288
Nyt ei taidakaan olla täyttä varmuutta KrP:n huomenna julkaistavasta hankinnasta. Mutta jos kyseessä on Olli Wikstedt niin on kyllä pätevä hankinta ja korvaisi hyvin Mattilan puolustuksessa.V
Vai olisko sittenkin Turusta? Sellaisia huhuja nimittäin kuulin kauden aikana, tiedä sitten onko totta vai ei. Odotellaan rauhassa. :)
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös