Pääkallo.fi

P15 Valtakunnallinen 2023-2024

Viestejä
27
Päivän isäntä JoKi yllätti iltapelissä Oilersin. Oli jo voiton avaimet käsissä aamun pelissä Oulua vastaan, muttei riittänyt loppuun asti.
Kärkipelissä J/L oli niskan päällä ja ansaitsi voittonsa. Selvä rankku jäi kyllä puhaltamatta tuossa pelissä Oululle. Mutta onneksi peli ei siihen ratkennut. Kärki tiivistyi OFBC:n ekan tappion myötä.
KRP taisi olla hiihtoloma tunnelmissa, ei ollut Tamperelaisten päivä.
Eriv pelasi ihan ok pelit, toki ajattelin että hoitaa Oilersin..
Sudet yllätti KRP:n ja hävisi kyllä yllättäen Nurmolle.
J/L ainoana 4p muilla oli vähän nihkeitä esityksiä, pystyisivät kyllä parempaankin.
JoKi nousi neljänneksi. Tuosta sijasta käydään tiukkaa taistelua...
Oulu varmisti paikan loppuhuipentumaan ja taitaa olla myös J/L paikka varma.
Päivän paras J/L ja sitten muut alisuorittajat vähänmatkan päässä. Hännillä KRP ja Oilers
Eliitissä ei ole heikkoja joukkueita. Ihmeen kauan kesti Jymyllä ekan voiton saaminen. Oisko jännitystä ollut ja nyt saatiin todella hyvällä karvilla Sudet ongelmiin omassa päässä. Paransivat peliä koko pelin ajan. Ansaittu voitto ja tuolla pelillä voivat ottaa niitä vielä lisää. Jännä tiukka peli ja näistähän eliitti on tehty.
 
Viestejä
26
Eliitissä ei ole heikkoja joukkueita. Ihmeen kauan kesti Jymyllä ekan voiton saaminen. Oisko jännitystä ollut ja nyt saatiin todella hyvällä karvilla Sudet ongelmiin omassa päässä. Paransivat peliä koko pelin ajan. Ansaittu voitto ja tuolla pelillä voivat ottaa niitä vielä lisää. Jännä tiukka peli ja näistähän eliitti on tehty.
No on siellä kovia ja ei kovia porukoita. Vaikka tulostaulu ei aina kerro sitä. Ja pitää muista että YJS: ssa on myös muutama hyvä porukka. Ja ne on matkalla loppuhuipentumaan.
Näissä peleissä ei pidä jännittä, rennolla meiningillä. Muuten tippuu kyydistä, kuin eno veneestä ;)
 
Viestejä
8
No on siellä kovia ja ei kovia porukoita. Vaikka tulostaulu ei aina kerro sitä. Ja pitää muista että YJS: ssa on myös muutama hyvä porukka. Ja ne on matkalla loppuhuipentumaan.
Näissä peleissä ei pidä jännittä, rennolla meiningillä. Muuten tippuu kyydistä, kuin eno veneestä ;)
Mul on vähän kutina, et porilaiset marssii top2 jengiin yjs ryhmässä. Voitte sit haukkua jos olin väärässä. Pelit yjs kolmen kärjen kanssa menee maukkaasti ristiin loppupeleissä, niin mitä vain voi tapahtua. Samoin kuin loppujengin kanssa yjs:ssä, voi mitä vaan tapahtua, koko loppuryhmä muutaman pisteen sisällä, tunteellisia pelejä luvassa siis tässä sarjassa!!!
 
Viestejä
40
Mul on vähän kutina, et porilaiset marssii top2 jengiin yjs ryhmässä. Voitte sit haukkua jos olin väärässä. Pelit yjs kolmen kärjen kanssa menee maukkaasti ristiin loppupeleissä, niin mitä vain voi tapahtua. Samoin kuin loppujengin kanssa yjs:ssä, voi mitä vaan tapahtua, koko loppuryhmä muutaman pisteen sisällä, tunteellisia pelejä luvassa siis tässä sarja
Näinhän sitä jo joskus veikattiin että karhut on mukana loppupeleissä vaikka jäivätkin lauluun eliittisarjasta. Kempeleellä jos karhut ottaa täydet pisteet niin sen jälkeen ei kukaan pysäytä menoa.
 
Viestejä
224
YJS lyhyesti tallenteiden perusteella. Ennakoidut tulokset, asetelmat säilyivät.
Welhot ja KeLy bussijaloilla ja täysin säästöliekillä vain riittävä.
Karhut vakuuttava ja poikkeuksillisesti kuuppa kesti myös LASB:n kotisalin paineen.
Pelicans ja tps odotusten mukaan, Pelsu suoritti hyvin LASB-pelin. tps:n taivallus on murheellista.
Clasuun ja Naantaliin pätee samat sanat kuin palloseuraan. Voi voi.. Matkustamisen sijaan alueellisia sarjoja ja treenisalin hämärää?
LASB:lle kaikki kunnia hienosta taistelusta ja yrityksestä, osittain Pelicans -peliä lukuunottamatta koneesta kaikki irti.

Tuomarit kerrassaan hyviä! Persoonia pitää olla, mutta harkiten ainakin yhden kohdalla..
Yhden tilanteen nostan kuitenkin tänne arvovaltaisen raadin käsittelyyn.
KeLy-Naantali, peliaika 19.08, streamin aika 31.45
Täydellinen pelin, ja ennen kaikkea vastustajan kunnioittamisen puute. Jos olisi kyse aikuisesta, tekisi mieli käyttää rumia- tai voimasanoja. Tyydytään nyt vain kysymykseen: miksi?
Runsaasti minuutteja, kortti perään ja sitä myöden yhden ottelun vankila. Vähintään.
Nyt ei seuraamuksia päällekkäisen tapahtuman vuoksi, se todellinen harmi.
MLY, PFP, MP, ETÄ, EST, JVP, jne tulkintaa vaativia, sinällään merkityksellisiä jäähyjä vihelletään innoissaan. Mutta tämän kaltaiset totaalisesti mihinkään kanssakäymiseen kuulumattomat ja mahdollisen pahankin loukkaantumisen aiheuttavat täysin tahalliset ja tietoiset ratkaisut tulisi kitkeä voimakkailla seuraamuksilla ja tuomarin/kurinpidon vakavalla puhuttelulla pois.

Kuten yllä mainittua, mielenkiintoiset viimeiset pelit ja sarjan päätös tiedossa. Kärkikolmikon kaikki porukat eivät voi marssia ilman pistemenetyksiä, piste-etu tietenkin susirajan ryhmillä, voi riittää. Mutta on Porin pojilla kieltämättä hyvän näköinen ja -kuuloinen pöhinä päällä.
 
Viestejä
224
Sitten eliitti, ja vähän muutakin.
JoKi ja J/L hyviä, muilla varmasti omastakin mielestään jäi lyhyeksi.
OFBC ja ErVi J/L:n seuraksi loppuhuipentumaan, vaikka ei tällä kertaa ihan timanttia ollutkaan.
Neljäs positio onkin mielenkiintoinen kilpajuoksu. Mikä tiimi sinne sitten itsensä pelaakin, ansaittu on. Vaikka meillä kaikilla mielipiteitä sinne kuuluvista tai kuulumattomista onkin, eipä niillä merkitystä ole.

Oilersin materiaalin kapeus onkin lopulta ihan huomioitava seikka. Varianssia on kovasti öljypelaajien keskuudessa, mahdollisesti top4, mutta juuri nyt ei oikein vakuuta.
KrP taitaa tavoitella P16 kirkkaimpia mitaleita ja lähellä voi ollakin. Niinpä tämän sarjan kustannuksella todennäköisesti menevät. Tai jos eivät mene, tuhoaako peluutus molemmat sarjat? En usko. Sen sijaan uskon siihen, että tässä P15 pelataan jäljellä olevat pois ja katsellaan missä ollaan. Sijoilla 5-7.
Jätetään Sudet ja NJ myös ulos, jolloin nelonen on JoKi tai Oilers.
Molempien loppuohjelmat ovat suht samantasoiset, joten heitetään nopalla kesän mestari, sympaattinen kyläseura sijalle 4. Jos J/L ja ErVi viimeisissä jo hiukan säästelevät, JoKi selkeästikin neljänneksi.

Yllä arvuuteltiin hyviä joukkueita ja maalivahtipelaamisen tasoa.
Samaa mieltä @Poromafia kanssa, YJS:n kolmikon voisi heittää vaihtokaupassa eliittiin oikeastaan kaikkien muiden kanssa paitsi sen sarjan top3:n. Ja taso säilyisi tai paranisi. Niin joo, no miksei ne sitten ole siellä? Tai miksi joku toinen on siellä? Koska ansaitusti tietenkin, mutta myös koska alkulohkojaot.

Isot vesipisarat kielen päällä odotetaan jo tulevan kauden karsintoja! Ketkä mukana?
Kalamiehen eväät ohuet ja houkuttelevuus vähäistä? Vai onko? Onko Turku sittenkin keltainen? Yhdistääkö LR:n muut seurat voimiaan? SalBa-koirat Karhujen seuraksi Satakuntaan? ErVin ja Oilersin lisäksi Tiikerit PKS:lta? Onko JoKilta vielä jokin lähiseura tyhjentämättä, lähteekö silti?
Pirkanmaa-Häme -alueelta ei taida KrP:n lisäksi muita varmoja olla? Steelersilla olisi resurssit, mutta taidetaan kohdentaa -08? Classic ei ole mukana, elleivät jo tässä vaiheessa kuppaa lähikylien pelikyvykkäitä C-paitaan.
Pohjanmaalta NJ ja SPV yhdessä? Ei vaan taida olla niin helppoa. Mutta ei varmaan ole helppoa enää noin vaan saada Y-lupia NJ:lle, millään järkevällä perusteella. Tai sitten varmaan samat kiintiöpoikkeukset pitää sallia kaikille.
Lapista ja erämaasta tuleekin varmuudella kolme kovaa. Oulusta pari ja Joensuusta yksi. Jo tässä vaiheessa toivomme kaikille hyvin treenattuja istumalihaksia bussiin ja erityisen paksuja lompakkoja.
Kuopio ja Kerava leveillä rosterilla leikissä mukana? Tuleeko Lahden seudulta yhtään vai kaksi?

Oliko riittävästi kysymysmerkkejä? Laitetaan vielä kaksi. Liikkuuko pelaajat? Tekevätkö seurat yhteistyötä, nähdäänkö yhdistelmäjoukkueita?
No, pelataan nämä sarjat loppuun, käydään rippileirit ja kisutellaan vähän tyttöjä, nyt ensin.

Maalivahtipelistä tulospalvelun tilastot eivät kerro yhtään mitään vertailukelpoista. Tai no, päästetyt maalit ehkä. Niitä ovat LR:n porukat kieltämättä paljon keränneet. Kertoo luonnollisesti paljon, paljon muustakin kuin vain maalivahtipelistä.
 
Noniin ajattelin kirjoitella tänne vähän kattavempaa raporttia ylemmästä jatkosarjasta niitten joukkueiden pelaajista.

Kely: Todella iso parannus alkusarjasta. Alkusarjassa tekivät 12 peliin 48 maalia ja nyt ovat ylemmässä jatkosarjassa tehneet 10 peliin 79 maalia. Tästä iso peukku pohjoseen, että putkien väliin ollaan alettu osumaan. Pelillisesti KeLy ei ole kuitenkaan vielä Welhojen tasolla, mutta omalla jalalla ja vaarallisilla vastahyökkäyksillä kääntävät pelejä heille päin. Puolustuskin parantunut heillä huomattavasti.

Top 3 pistenikkaria heillä

Julius Peltoniemi 38
Eemeli Kvist 36
Julius Siurua 29

Kely tulee olemaan eliitin loppuhuipentumassa.


Welhot: Welhot aloitti ylemmän jatkosarjan pelillä tämä riittää, mutta parissa viimeisessä turnauksessa ovat alkaneet jo vähän pelaamaan. Welhot on ylemmän jatkosarjan paras joukkue puolustamaan ja pelaamaan pallolla, mutta savossa kannattaisi vastahyökkäyksistä alkaa laittaa palloa tolppien väliin ja muutenkin viimeistelemään paremmin. Welhojen selkeä vahvuus on tosiaan pallolla pelaaminen, mutta kliinisyys uupuu vielä. Mutta puolustamallahan ne mestaruudet voitetaan. Parhaana päivänä Welhot pystyvät voittamaan oikeastaan kaikki.

Top 3 pistenikkaria heillä

Woitto Kemppinen 45
Atte Memonen 25
Riku Ruuskanen 23

Welhot tulee hyvin todenäköisesti olemaan toinen joukkue eliitin loppuhuipentumassa.
Welhoilla ongelmaksi voi tulla rosterin koko. Heillä ei ole niin paljon pelaajia kuin esim Kelyllä.



Karhut: Voi Porilaiset..., sanotaan nyt tällä kertaa vaikka näin, että ei se kauneinta ole, mutta tehokasta. Porilaisten luone tahtoo nääs olla sellainen, että kovaa pelataan ja niin kauvan pelataan kun vihellys kuullu ja vähän voi vielä pelata sen jälkeen. Porilaisten pallollinen peli ei tosiaan ole mitään kauneinta, mutta fyysisyydellä vastahyökkäyksistä saavat tehtyä hyvin maaleja. Puolustaa he myös osaavat, isot karhut puolustuksessa ei meinaa päästää irti. Karhuilla on hyvä tehokas ykköskenttä, mutta peli voi kaatua alempien kenttien tehottomuuteen.


Top 3 pistenikkaria heillä

Eemil Heikkilä 76
Vili Seppä 54
Kosti Vuorinen 33

Tulevat taistelemaan sijoista 1-3


Pelicans SB: Pelikaani aloitti ylemmän jatkosarjan todella heikosti, mutta nyt peli on alkanut näyttämään paremalle.
Lyhyt virsi kaunis joten sanon sen suoraan ei riitä, rosteri on liian kapea.

Top 3 pistenikkaria


Milo Vanninen 37
Aleksi Jonninen 35
Eelis Ruohonen 22

Taistelee sijoista 4-8



TPS: Pasiivisella puolustuksella pelaava TPS ei voita pelin peliä ilman Lauri Suomelaa. Pallollinen peli heillä heikkoa ja vastahyökkäykset keskinkertaisia. TPS on myös ehkä sarjan heikoin joukkue fyysisesti.

Top 3 pistenikkaria

Lauri Suomela 34
Olli Kujanpää 29
Aku Varjonen 21

Tulee taistelemaan sijoista 4-8



Classic: Classicin suorittaminen tässä sarjassa on ollut hyvin vaihtelevaa. Vahvuudet Classicilla on vastahyökkäyksissä ja heikkoudet puolustamisessa ja hyökkäyspään ratkaisuissa. Classicin kärkinimistä on paistanut läpi viime turnauksissa, että kenttä on 40 metriä ja määrä mitä jaksaa hölkkäillä alas on 19 metriä. Fyysisesti ovat keskiverto joukkue.

Top 3 pistenikkaria

Matias Seppälä 46
Rocky Kamila 28
Vili Poutiainen 26

Taistelee sijoista 4-8

SB Naantali: Naantali on ehkä sarjan heikoin joukkue pallollisesti, mutta kyllä heillä löytyy siellä kentällinen ihan osaavia kavereita. Fyysisesti heillä on joukkueen sisällä tosi isoja eroja on pelaajia, jotka juoksee kuin Porilainen nakkikiskalla toisen perässä, mutta on pelaajia jotka juoksee kuin juoksee...
Naantali tekee pääsäntöisesti maalinsa epäsorron kautta.

Top 3 pistenikkaria

Akseli Ylijoki 34
Kaapo Laine 29
Taavi Laine 22

Taistelee sijoista 5-8


Lasb: Lasbin peli on ollut ylemässä jatkosarjassa heikkoa. Puiden väliin ollaan osuttu vain 29 kertaa 10 pelissä eli keskimäärin tekevät pelissä 2.9 maalia ja tuolla määrällä ei voiteta pelejä. Lasbilla on todella hyviä yksilöitä, mutta nämä yksilöt eivät osaa pelata hyvin joukkueena. Voisi myös kuvitella, että hyvillä yksilöillä tehtäisiin vastaiskuista maaleja, mutta nämä tahtovat aina jäädä heillä yhden miehen yritykseksi. Heiltä tällä hetkellä puuttu pelistä kokonaan mielikuvitus. Puolustus Lasbilla on ihan hyvää.

Top 3 pistenikkaria

Ilmari Saarinen 24
Pate Möhköi 24
Aleksi Villsted 18

Taistelee sijoista 4-8

Ja nyt kun tämä fraasi on loppunut niin Porilaiset voivat lähteä torille kertomaan, että oma poika mainittiin pääkallossa.

Ja muut voi vastata tähän vihaviesteillä kuinka kaikki tämä oli ihan täyttä hevonpaskaa...
 
Viestejä
24
Pohjanmaalta NJ ja SPV yhdessä? Ei vaan taida olla niin helppoa. Mutta ei varmaan ole helppoa enää noin vaan saada Y-lupia NJ:lle, millään järkevällä perusteella. Tai sitten varmaan samat kiintiöpoikkeukset pitää sallia kaikille.
Todettakoon nyt aluksi että Jymyllä on ollut vain kaksi y-pelajaa sekä yksi maalivahti - 08 syntynyt. Korjatkaa jos olen väärässä mutta mielestäni se ei ole mitään erikoislupia vaatinut vielä. Ysejä ja kymppejä on yli 20 poikaa. Lisäksi Jymyllä on olemassa myös toinen 09-joukkue joka on pelannut alueellista sarjaa hyvällä menestyksellä. Siellä on myös taitavia pelaajia mutta näiden poikien päälaji on futis ja säbä ainakin toistaiseksi vain sivulaji. Mitä tulee SPV :hen niin todettakoon että tästä ikäluokasta parhaimmat SPV:n pelaajat ovat jo vaihtaneet jompaankumpaan Jymyn joukkueeseen ! 😉
 
Viestejä
30
Todettakoon nyt aluksi että Jymyllä on ollut vain kaksi y-pelajaa sekä yksi maalivahti - 08 syntynyt. Korjatkaa jos olen väärässä mutta mielestäni se ei ole mitään erikoislupia vaatinut vielä. Ysejä ja kymppejä on yli 20 poikaa. Lisäksi Jymyllä on olemassa myös toinen 09-joukkue joka on pelannut alueellista sarjaa hyvällä menestyksellä. Siellä on myös taitavia pelaajia mutta näiden poikien päälaji on futis ja säbä ainakin toistaiseksi vain sivulaji. Mitä tulee SPV :hen niin todettakoon että tästä ikäluokasta parhaimmat SPV:n pelaajat ovat jo vaihtaneet jompaankumpaan Jymyn joukkueeseen ! 😉
Varmaankin kirjoittaja viittasi P16 valtakunnallisen mukana tulevaa sääntöä jossa Y-pelaajat eivät ole sallittuja. Tästäkin joku oli löytänyt kuluvalle kaudelle poikkeuksen P16 SM-sarja kirjoittelussa.
 
Viestejä
224
Todettakoon nyt aluksi että Jymyllä on ollut vain kaksi y-pelajaa sekä yksi maalivahti - 08 syntynyt. Korjatkaa jos olen väärässä mutta mielestäni se ei ole mitään erikoislupia vaatinut vielä. Ysejä ja kymppejä on yli 20 poikaa. Lisäksi Jymyllä on olemassa myös toinen 09-joukkue joka on pelannut alueellista sarjaa hyvällä menestyksellä. Siellä on myös taitavia pelaajia mutta näiden poikien päälaji on futis ja säbä ainakin toistaiseksi vain sivulaji. Mitä tulee SPV :hen niin todettakoon että tästä ikäluokasta parhaimmat SPV:n pelaajat ovat jo vaihtaneet jompaankumpaan Jymyn joukkueeseen ! 😉

On ollut ja ihan on oikein mennyt. Sitte ei enää mene, jos ensi kaudella P16 valtakunnalliseen sarjaan ilmestyy -08. Millekään pelipaikalle.
 

Liitteet

  • Screenshot_20240226-191228~2.png
    Screenshot_20240226-191228~2.png
    52 KB · kertaa luettu: 30
Viestejä
26
YJS lyhyesti tallenteiden perusteella. Ennakoidut tulokset, asetelmat säilyivät.
Welhot ja KeLy bussijaloilla ja täysin säästöliekillä vain riittävä.
Karhut vakuuttava ja poikkeuksillisesti kuuppa kesti myös LASB:n kotisalin paineen.
Pelicans ja tps odotusten mukaan, Pelsu suoritti hyvin LASB-pelin. tps:n taivallus on murheellista.
Clasuun ja Naantaliin pätee samat sanat kuin palloseuraan. Voi voi.. Matkustamisen sijaan alueellisia sarjoja ja treenisalin hämärää?
LASB:lle kaikki kunnia hienosta taistelusta ja yrityksestä, osittain Pelicans -peliä lukuunottamatta koneesta kaikki irti.

Tuomarit kerrassaan hyviä! Persoonia pitää olla, mutta harkiten ainakin yhden kohdalla..
Yhden tilanteen nostan kuitenkin tänne arvovaltaisen raadin käsittelyyn.
KeLy-Naantali, peliaika 19.08, streamin aika 31.45
Täydellinen pelin, ja ennen kaikkea vastustajan kunnioittamisen puute. Jos olisi kyse aikuisesta, tekisi mieli käyttää rumia- tai voimasanoja. Tyydytään nyt vain kysymykseen: miksi?
Runsaasti minuutteja, kortti perään ja sitä myöden yhden ottelun vankila. Vähintään.
Nyt ei seuraamuksia päällekkäisen tapahtuman vuoksi, se todellinen harmi.
MLY, PFP, MP, ETÄ, EST, JVP, jne tulkintaa vaativia, sinällään merkityksellisiä jäähyjä vihelletään innoissaan. Mutta tämän kaltaiset totaalisesti mihinkään kanssakäymiseen kuulumattomat ja mahdollisen pahankin loukkaantumisen aiheuttavat täysin tahalliset ja tietoiset ratkaisut tulisi kitkeä voimakkailla seuraamuksilla ja tuomarin/kurinpidon vakavalla puhuttelulla pois.

Kuten yllä mainittua, mielenkiintoiset viimeiset pelit ja sarjan päätös tiedossa. Kärkikolmikon kaikki porukat eivät voi marssia ilman pistemenetyksiä, piste-etu tietenkin susirajan ryhmillä, voi riittää. Mutta on Porin pojilla kieltämättä hyvän näköinen ja -kuuloinen pöhinä päällä.
Mistä löytyy striimi kely-naatali peliin?
 
Viestejä
35
Naantali kuvaa ja selostaa ihan hauskasti. Eli kotiselistajakin kauhisteli tilannetta.
Meridix on alusta.
Ihanaa taas yksi alusta johon joukkueet striimaa.
Helpottaa tavan tallaajaa löytää pelejä.

Mennään jo tulevaisuuteen. Onko liitolta jokin ohjeistus/pakotus että SM/divari pelit on näytettävä heidän palvelun kautta siis puhutaan ens kauden P16 SM tai divari peleistä.
En ihan helpolla siirrä omaa tuotantoa pelkästään sählyTV:n varaan.
 
Viestejä
40
Ihanaa taas yksi alusta johon joukkueet striimaa.
Helpottaa tavan tallaajaa löytää pelejä.

Mennään jo tulevaisuuteen. Onko liitolta jokin ohjeistus/pakotus että SM/divari pelit on näytettävä heidän palvelun kautta siis puhutaan ens kauden P16 SM tai divari peleistä.
En ihan helpolla siirrä omaa tuotantoa pelkästään sählyTV:n varaan.
Mikä vika salibandy.tv:ssä?
Välillä saa etsimällä etsiä näitä omiin kanaviinsa striimaajia.

Salibandy.tv on ainoa kanava, jossa liiton pelejä saa striimata. Ohjeistus, joka on ollut melkoisen selkeä jo pitkän tovin:

Kaikki Salibandyliiton alaisten otteluiden lähetykset keskitetään jatkossa SalibandyTV:seen (F-liigaa lukuunottamatta).
 
Viestejä
35
Mikä vika salibandy.tv:ssä?
Välillä saa etsimällä etsiä näitä omiin kanaviinsa striimaajia.

Salibandy.tv on ainoa kanava, jossa liiton pelejä saa striimata. Ohjeistus, joka on ollut melkoisen selkeä jo pitkän tovin:

Kaikki Salibandyliiton alaisten otteluiden lähetykset keskitetään jatkossa SalibandyTV:seen (F-liigaa lukuunottamatta).
Minunkin mielestä alusta pitäisi olla sama johon näitä julkaistaan. Mutta..
Monikin asia sähly TV alustassa, näin sisällön tuottajana mietityttää.
-Pelien löytäminen. Mobiilisti tai koneella.
- koko pelin katsominen jos yhteys katkeaa lähetuspäässä. (järjestelmä tekee) monta filua joihin pitää vaihtaa, jos nekään toimii.
Alustan vakaus, admin puolen vakaus.
Tänäänkin koitin tehdä Jokin tulevaan (oho,paljastin missä kuvaan) P16 divari koti peliä sähly TV: seen.
Herjas ei tasoa johon luot peliä.
 
Viestejä
30
Minunkin mielestä alusta pitäisi olla sama johon näitä julkaistaan. Mutta..
Monikin asia sähly TV alustassa, näin sisällön tuottajana mietityttää.
-Pelien löytäminen. Mobiilisti tai koneella.
- koko pelin katsominen jos yhteys katkeaa lähetuspäässä. (järjestelmä tekee) monta filua joihin pitää vaihtaa, jos nekään toimii.
Alustan vakaus, admin puolen vakaus.
Tänäänkin koitin tehdä Jokin tulevaan (oho,paljastin missä kuvaan) P16 divari koti peliä sähly TV: seen.
Herjas ei tasoa johon luot peliä.
Ymmärsinkö väärin vai mikä on ongelmana salibandy TV:n pelien löytämisessä. Striimistä tulee play-merkki tulospalvelun otteluohjelmaan jos peli striimataan salibandy TV:hen. Avaamalla tulospalvelusta kyseisen ottelun löytyy ”täppä” SALIBANDY TV jota painamalla pääsee lähetykseen.

Salibandy TV:n isoimmat heikkoudet ovat rajattu 720p tarkkuus ja kelausmahdollisuuden puute lähetyksen aikana. Ilmeisesti lähetykset toimineet viimeaikoina paremmin vaikka olisi useampia live-lähetyksiä menossa. YouTube on vielä toimivampi mutta lähetykset täytyy etsiä/tietää missä näkyy.

Runsas pelien lähettäminen ja monet striimien lisukkeet ovat tehneet meistä katselijoista vaativia. Mennään muutaman vuoden taakse niin käsivaraisesti kännykällä kuvatut katkeilevat striimit oli pop. Kiitos kaikkien seurojen striimiaktiiveille sisällöntuotosta jolla on saatu ottelut kotisohville ja keskustelua otteluista myös tänne foorumiin.

Ollaan varmaankin poikettu topicista.
 
Viestejä
22
Yksi eliitin turnaus jälleen takana. Kiitos heti alkuun Jarsuolle laadukkaista lähetyksistä. Kuten aiemminkin totesin niin tämä pelien lähetys pitäisi sisällyttää järjestävän seuran velvollisuuksiin :) No tässä asiassa Joki on ylivoimaisella etumatkalla muihin joukkueisiin nähden tämän kauden osalta.

Itse pelipäivä oli kyllä ihan mielenkiintoinen ja ennakkoveikkaukset ei taaskaan pitänyt. Pelien lisäksi erityisesti päivän ensimmäisten pelien tuomarityöskentely herätti hieman ajatuksia ja näytti ettei ollut heidän paras päivä. Linja oli hyvin kirjava ja näytti usein ettei tuomareillakaan ollut samanlainen näkemys pelitilanteista. Päivän muissa myöhemmin pelatuissa peleissä, tuomarit onnistuivat mielestäni paremmin.

Ennakkoon kärkijoukkueisiin arvioimieni joukkueiden huippusuoritukset odottaa edelleen tuloaan. Nyt näyttää siltä, että ainakin yksi ennakkoon kovista joukkueista jää lopputurnauksen ulkopuolelle ja neljännestä jatkoon menijästä käydään kova kisa. OFBC ja J/L ovat varmasti jatkossa sekä vahvasti myös Ervi. Neljännestä paikasta taistelee loppuun asti Joki, Krp, Oilers ja jopa Susilla on mahdollisuus nousta neljän joukkoon.

Ensimmäisessä pelissä näytti siltä, että Joki saa heti päivän alkuun parhaan mahdollisen alun, mutta sitten OFBC tuli sittenkin ja vei pisteet. Peli oli erittäin vauhdikas ja viihdyttävä loppuun saakka. Joki pelasi näkemistäni peleistä yhden parhaansa tälle kaudelle. Heillä oli hyvä liike, hyvä pallollinen peli ja ei mitään ylimääräistä hölmöilyä.

Seuraavaksi olikin sitten ainakin itselleni päivän kovin yllätys kun Sudet nappasi pisteet Krp: ltä. Krp: n päivä jatkui mollivoittoisena loppuun saakka ja häviö J/L :lle tiputti joukkueen neljän parhaan joukosta. Jotenkin näytti kotikatsomoon, että Nokia oli lähtenyt ensimmäiseen peliin hieman väärällä asenteella ja Sudet oli taas päättänyt ottaa pisteet päivän ensimmäisestä pelistään. Susilla oli mahdollisuus ottaa neljä pistettä ja nostaa itsensä vielä vahvemmin taisteluun neljännestä jatkopaikasta. Toisessa pelissä Jymy sai hyödyn siitä, että pääsi tuoreella jalalla haastamaan Sudet, joilla varmasti vaikutti vielä tiukka peli Krp: tä vastaan. Peli näytti menevän jo selvästi Susille, mutta jotenkin näytti, että energiat loppui ja Jymy veti raikkaalla jalalla pelin itselleen kolmannessa erässä.

Peliohjelman rakenne näkyi ehkä myös päivän kärkipelissä OFBC: n ja J/L välillä. Tässä pelissä sattui kyllä sitten tuomareillekin päivän heikoin peli ja siitä kärsi enemmän OFBC. Sieltä jäi puhaltamatta aivan selvä rangaistuslaukaus, kun OFBC: n kärkihyökkääjiin kuuluvan kaverin mailaan lyötiin juuri kun tämä oli maalintekotilanteessa vapaana. Pelin kannalta tämä oli varmasti jonkinlainen kulminaatiopiste. Samoin itselleni jäi epäselväksi hyökkäyspään jäähy OFBC: n kärkipään puolustajalle, mikä vaikutti varmasti joukkueen loppukiriin. Tahalliselta tilanne ei näyttänyt ja videolta piti katsoa toiseen kertaan, että mikä osui ja minne. No ei se tainnut olla tuomareillekaan aivan selvä tilanne. Viimeinen erikoisuus oli pelin lopun sisäänlyönti, mikä annettiinkin J/L vaikka se oli ensin tuomittu oikein OFBC: n sisäänlyönniksi. Peli oli kuitenkin tasainen ja täytyy sanoa, että ei ollut aivan niin tasokas kuin itse odotin. Jotenkin OFBC vaikutti hieman väsyneeltä ja taisi kova peli Jokia vastaan tuntua vielä jaloissa. Päivän kuumin pelaaja #44 löytyi J/L: n riveistä, jolla oli maalijyvä kohdillaan päivän molemmissa peleissä. J/L oli oikeutetusti myös päivän paras joukkue kahdella vahvalla ja ehjällä pelillään.

Kaksi turnausviikonloppua vielä edessä ja paljon on vielä panosta peleissä. Todennäköisesti neljä parasta joukkuetta selviää vasta viimeisessä turnauksessa, joten jännittäviä hetkiä vielä edessä. Lopputurnaukseen näyttää pääsevän myös Kely ja Welhot ylemmästä jatkosarjasta. Huhtikuussa nähdään minkä joukkueen peli on kehittynyt eniten kevään aikana!
 
Viestejä
9
En ihan kauheasti tuohon tilastoonkaan luota, koska tulospalveluhan laskee tuohon kaikki veskan pelaamat pelit eli käytännössä kaikki ne, jossa on ollut kokoonpanossa. Se on sitten eri asia, että montako kertaa on todellisuudessa ollut torjumassa. Suurimmalla osalla joukkueista taitaa olla vähintään 2 veskaa, jotka pelaavat joukkueen pelit pääsäntöisesti puoliksi. Toki tässäkin on poikkeuksia, mutta näin ainakin meidän pojat pelaavat.
Näin on kerran itselle merkattiin liikaa torjuntoja ekaan erään ja sitten liianvähän loppuihin lopulta oli ehj vähän liian paljon torjuntoja mut tyhjiin tehty maali laitettiin mun nimiin


En pelaa p15 sarjassa
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös