Pääkallo.fi

Juniorikeskusteluiden säännöt

Ylläpito

Ylläpidon jäsen
Viestejä
242
Keskustelupalstalla on sallittua ja suotavaa keskustella myös juniorijoukkueista ja -pelaajista. Pidä kuitenkin nämä säännöt mielessä, kun keskustelet junnuista.
  • Noudata erityistä varovaisuutta, kun keskustelet junioreista. Kyseessä ovat alaikäiset nuoret, jotka eivät ole julkisuuden henkilöitä.
  • Vielä varovaisempi tulee olla, kun keskustelet pelaajista nimillä. Tämä pitää sisällään myös "X:n maalivahti" tyyliset ilmaukset,
  • Kaikki nuoria halventavat, negatiiviset, perusteettomat viestit voidaan poistaa ilman erillisiä perusteluita.
  • Muista myös, että hauskat sisäpiiriheitot eivät ole välttämättä yhtä hauskoja, kun ne voi lukea 10 000 ihmistä.
  • Junioreiden valmentajilta ja vanhemmilta toivomme asiallisen käytöksen esimerkkiä, niin täällä netissä kuin toivottavasti myös kentän laidalla.
Näiden sääntöjen rikkomisesta tai muusta hölmöilystä juniorikeskusteluissa voi olla seurauksena kirjoitusoikeuksien tilapäinen tai pysyvä menetys.
 

Ylläpito

Ylläpidon jäsen
Viestejä
242
Nostetaanpa tätä ylös. Junnukeskusteluissa on tänä keväänä rikottu sääntöjä, välillä räikeästikin, ihan jatkuvalla syötöllä. Ylläpitoa alkaa kyllästyttää useita kertoja päivässä antaa varoituksia, jäähyjä ja kirjoitella nootteja eri ketjuihin. Käytöksen on syytä petraantua kaikissa junnukeskustelun ketjuissa tai joudumme laittamaan koko osion joksikin aikaa säppiin.
 
Viestejä
300
Hieman ihmetyttää nämä juniorikeskustelujen säännöt. Samaa pelaajaa saa siis arvostella kun hän pelaa huonosti aikuisten sarjassa, mutta P21 sarjassa ei saa?
Viittaan Arton saamaan varoitukseen.
Kyllä 21 vuotias pelaaja kestää kritiikin, jos se on aiheellista.
 
Viestejä
292
Hieman ihmetyttää nämä juniorikeskustelujen säännöt. Samaa pelaajaa saa siis arvostella kun hän pelaa huonosti aikuisten sarjassa, mutta P21 sarjassa ei saa?
Viittaan Arton saamaan varoitukseen.
Kyllä 21 vuotias pelaaja kestää kritiikin, jos se on aiheellista.
Tämä ei liity Artoon tai Arton varoitukseen. Vaan esimerkkiisisi 21-v pelaajasta. Jos vähän kärjistetään sun esimerkkiä, niin Divarissa ja liigassa on ollut nuorimmillaan 16 vuotiaita junnuja. Eli pitäisikö sitten kaikkien näiden junnusarjojen keskusteluissa, esim p16, saada haukkua jonkun juniorin otteita jossakin ottelussa, koska ”saahan samaa pelaajaa arvostella kun hän pelaa aikuisten sarjassa”?
Varsinkin kun nykysäännöllä jokainen juniori saa pelata aikuisten sarjassa vaikka ihan jokaisella sarjatasolla, johon seuralla joukkue on vaan olemassa.

Siis hyvä vaan, että junnusarjojen keskusteluille on kaikissa ikäluokissa samat aikuissarjoissa keskusteluja tiukemmat säännöt. Ainakin juuri meneillään olevien loppuhaminoiden osalta keskustelu tosin on mennyt junnujen ja heidän kaveriensa uhoamiseksi. Se on kuitenkin nuorilta ymmärrettävää (toki ylläpidon siihenkin pitää puuttua) toisin kuin se, että jopa palstan aikuiset keskustelijatkin lähtee niitä sääntöjä rikkomaan.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös