Pääkallo.fi

Viimeksi luotua sisältöä käyttäjältä Säbätietäjä111

1. P17 1-divisioona 23-24

Palokan koulukeskuksella hieno salibandy viikonloppu mutta niin vain grifk ja salbakin taipui #voittamatonpalokka
  2. P17 1-divisioona 23-24

Tänään nähtiin kun sarjakärki tuli pyörähtämään palokan koulukeskuksella ja melkoisen ankaraa oli kyyti. Palokasta ei helppoja pisteitä oteta
  3. P17 1-divisioona 23-24

Grifkin pelityyli perustuu siihen että peitetään vedot ja juostaan. En itse kutsuisi sitä kuitenkaan vielä salibandyksi
  4. P16 1-divisioona 2023-24

Happeelta löytyy sarjan paras puolustaja #16 sauli rautio sekä arvaamaton laituri #42 wäinö valo
  5. P16 1-divisioona 2023-24

O2 maalivahti kannatteli joukkuetta 2 erää kun taas karhujen veska ei saanut silmiäkään kiinni. Viimeiseen erään osat vaihtuivat. O2 sai kyllä kolmannessa erässä paikat joista ottelu olisi voitu ratkaista mutta ei käyttänyt niitä toisin kuin vierailijat joiden peli sujui kuin tanssi.
  6. P16 1-divisioona 2023-24

Ei ole.
  7. P16 1-divisioona 2023-24

Viikonlopun tulos veikkaukset Lft-joki 7-5 O2-fbc 8-7 Saipa-indians 3-10 Happee-spv 5-2 Joki-hatsina 7-3 leba/Josba-saipa 13-1 Pirkat-karhut 4-12
  8. P16 1-divisioona 2023-24

Ensimmäinen jyväskylän derby oli varsin viihdyttävää katsottavaa vaikka kotijoukkueen kunto ei aivan riittänyt pitämään o2 kärkinimiä pimennossa koko kuuttakymmentä minuuttia. O2 pystyi viimeisessä erässä melko kapealla rosterilla luomaan maalipaikkoja jatkuvalla syötöllä.